Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » «Мандрівка – це можливість проживати своє життя по-різному»: запоріжці дізналися, як правильно збиратися в похід

«Мандрівка – це можливість проживати своє життя по-різному»: запоріжці дізналися, як правильно збиратися в похід

«Мандрівка – це можливість проживати своє життя по-різному»: запоріжці дізналися, як правильно збиратися в похід

У книгарні «Є» пройшла лекція Поліни Фролової «Просто про складне: як збиратися в походи». 

Поліна Фролова – мандрівниця з багаторічним досвідом, яка почала подорожувати з 5 років. На момент зустрічі дівчина вже побувала в Польщі, Португалії, Іспанії, Німеччині, Грузії та Туреччині. Також Поліна є інструктором з пішохідного туризму.

На лекції запоріжці мали змогу познайомитися з найпоширенішими міфами щодо походів. Наприклад, те, що у походи, начебто, ходять лише спортсмени, що треба мати найважчий рюкзак, та те, що вже пізно починати. Все це – міфи, які розвіяла Поліна.

Поліна Фролова також розказала, що підготовка до походу складається з декількох кроків:

  • питання логістики (транспорт, збір інформації про місцевість, бронювання транспорту/місця проживання та страхування)
  • спорядження (підготовка рюкзаку, спальника, взуття, одягу та предметів похідної кухні).

Мандрівниця радила не економити на спальнику та взутті, адже це є запорукою комфортного походу.

Наприкінці лекції дівчина надала список лайфхаків, які вона сформувала як з власного досвіду, так і з порад інших мандрівників.

Окрім цього, всі присутні отримали п’ять варіантів туристичних походів, що відрізняються кілометражем, та список фільмів, які можна переглянути, аби надихнутися на подорож.

Для мене мандрівка – це невід’ємна частина життя, це можливість проживати своє життя щоразу по-різному, відкриватися новому досвіду і, навіть, якщо я подорожую в тих місцях, в яких я вже була (в мене є улюблені місця), це дає мені можливість подивитися на світ інакше і прокачати якісь свої особисті якості. Наприклад, віднедавна я почала більш активно дивитися в сторону соломандрівок саме через те, що вони дають найбільшу картину подорожі і більше відкривають світ для самого мандрівника, – розказала Поліна.

Зустріч провели у рамках проєкту «Мандри», у ході якого лекції проводять різні мандрівники України.

Автор – Анастасія Губіна