Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Без категорії » “Я вам раджу обирати справу свого життя”: Тарас Тополя зустрівся із студентами ЗНУ

“Я вам раджу обирати справу свого життя”: Тарас Тополя зустрівся із студентами ЗНУ

“Я вам раджу обирати справу свого життя”: Тарас Тополя зустрівся із студентами ЗНУ

У Запоріжжі активіст та лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя провів зустріч із студентами ЗНУ у рамках проєкту “U-Report Ukraine”, де розповів про волонтерство, музичну творчість та роботу проєкту.

Тарас Тополя розповів що для нього проєкт “U-Report Ukraine”

U-Report- це для мене платформа,екосистема, ком’юніті. Я із задоволенням витрачаю на нього час. U-Report долучаеться до різних фестивалів, співпрацює із різними організаціями. 

Окрім проєкту та волонтерської діяльності Тарас Тополя розповів про ідею кліпу”Лови момент.

9 із 10 кліпів ми з командою обговорюємо. Ідею подав я, а мій друг Сергій Вусик вже ходив у Карпати. Ідея кліпу була у тому “Кого б ти взяв у похід?”А ідея апокаліпсису прийшла Сергію,що нагадує нам, що все навколо нас крихке. Це колективна ідея.

Автор – Марiя Падалко