Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » В “Укрзалізниці” прокоментували травмування пасажирки потягу Київ-Бердянськ

В “Укрзалізниці” прокоментували травмування пасажирки потягу Київ-Бердянськ

В “Укрзалізниці” прокоментували травмування пасажирки потягу Київ-Бердянськ

За словами представників  залізничної служби полиця впала через провину пасажира, а не через несправність вагонів.

Така інформація з’явилася на офіційному сайті Укрзалізниці.

«Укрзалізниця» впевнена у тому, що їх вини у травмі пасажирки немає. Полиця впала через неправильне закріплення інакший пасажиром. А от з технічним станом вагонів усе добре. Також вони наголошують, що вони хотіти надати необхідну допомогу потерпілій на найближчій станції ім. Шевченка, але жінка відмовилася.

Про те, чи будуть відшкодовувати лікування ще невідомо. Укрзалізниця каже, що потрібно звертатися до страхової служби, яка закріплена за кожним квитком.

Нагадаємо, що у потягу Київ-Бердянськ на пасажира упала полиця і завдала тяжких тілесних пошкоджень.