Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Культура » Куди піти в лютому в Запоріжжі: події, що зроблять місяць незабутнім

Куди піти в лютому в Запоріжжі: події, що зроблять місяць незабутнім

Куди піти в лютому в Запоріжжі: події, що зроблять місяць незабутнім

Кількість концертів у лютому натякає, що повноцінне життя у новому році вже розпочинається. Аби цей місяць був сповнений яскравими враженнями, пропонуємо переглянути добірку заходів, що відбудуться у нашому місті. Надихайтеся,і  хутчіше поспішай придбати квитки!

Kiev Tango Project

Коли? 5 лютого 2020 р, 19:00

Де? Запоріжжя, Концертна зала ім. Глінки

Квитки: 180 – 300 грн

Мелодії танго абсолютно нікого не залишають байдужими. А музику танго залюбки слухають як «непідготовлені» слухачі, так і поціновувачі джазу. У виконанні Kiev Tango Project танго з перших акордів приголомшує публіку потужною енергетикою.

Kiev Tango Project аплодували слухачі Німеччині, Австрії, Польщі, Голандії, Франції, Швейцарії, Омана, Азербайджана, Сінгапура та Малайзії.

Їх концерт, безумовно, повністю змінить ваше уявлення про танго. У програмі ви почуєте улюблені мелодії в ексклюзивних аранжировках та кавер-версіях у стилі танго.

Друга Ріка

Коли? 07 лютого 2020 р, 21:00

Де? Запоріжжя, РЦ «Капиталистъ»

Кошти: 200 – 500 грн

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ГРУПИ ДРУГА РІКА?

  • Стати частиною грандіозного шоу.
  • Вдихнути українську музику на дотик.
  • Заспівати улюблені пісні в унісон з Валерієм Харчишиним.

Гурт «Друга ріка» виступить з акустичним концертом у супроводі камерної симфонічної групи. Музиканти зіграють акустичні версії пісень з нового альбому «Піраміда» та свої головні хіти.

«Друга Ріка» – українська рок-група створена на початку 1996 року в Житомирі. Заснували шкільні друзі Віктор Скуратовський та Олександр Барановський (Корадо). Через короткий проміжок часу до них приєднався Валерій Харчишин – їх і можна вважати засновниками групи.

Шалена ніч

Коли? 08 лютого 2020 р, 18:00

Де? Запоріжжя, Запорізький обласний академічний український музично-драматичний театр ім. В. Г. Магара

Кошти: 50 – 120 грн (50+ шт.)

Такої міжнародно-смішної п’єси не було вже давно. Навіть важко собі уявити, що завжди надто стримані, мешканці туманного Альбіону можуть так сміятися, та ще й над самими собою. І все ж ця п’єса була удостоєна премії Лоуренса Олів’є як краща англійська комедія 1991 року, і уже протягом десяти років не покидає сцени у всьому світі.  Зустрічайте! ..

    № 13 (“Шалена ніч, або одруження Пігдена”) Рея Куні – це комедія ситуацій, що давно полюбилася глядачам, але від цього не стала менш захоплива та весела, адже ніколи не знаєш, який черговий сюрприз підкине героям доля.

Помічник прем’єр-міністра, депутат Річард Уіллі планує провести нічне засідання парламенту… в дуже приємному товаристві звабливої Джейн Уорзінгтон – секретаря лідера опозиції. Шикарний готель у центрі Лондона, чорна ікра, устриці, шампанське, кокетлива і приваблива юна леді – все це обіцяє незабутньо приємну, шалену ніч пристрасті. І ніч дійсно стає “шаленою”, але зовсім не такою приємною, як планував містер Уіллі! Пікантні ситуації, відверті сцени, курйози, несподіванки та нестримний сміх – все це комедія “Шалена ніч, або Люкс № 13.

Балет «Лускунчик»

Коли? 08 лютого 2020 р, 18:00

Де? Запоріжжя, Палац культури Дніпроспецсталь

Кошти: 220 – 390 грн

Немає нічого приємнішого, ніж залишити всі справи позаду і відправитися на балет. На найсвятковіший балет у світі – “Лускунчик”. Дія цього балету відбувається напередодні Різдва. В цей час усі люди бажають один одному добра, а навколишній світ ніби танцює разом з героями балету. Хоча в дитячій душі усе набагато простіше і складніше. Іграшки і солодощі під новорічною ялинкою, прикрість зламаної ляльки, — це і є світ дитячих почуттів, переданий у фантастичній музиці Чайковського. Але цей світ на очах дорослішає, і мрія про прекрасного принца цілком здатна перетворитися на реальність.

Frank Sinatra (трибьют)

Коли? 14 лютого 2020 р, 19:00

Де? Запоріжжя, Концертна зала ім. Глінки

Кошти: 170 – 330 грн

Концерт-присвята одному з найбільших голосів в історії світової музики, мрії всіх жінок другої половини 20-го століття, легендарному Френку Синатре! Балади Сінатри сьогодні все так само добре підходять для перших поцілунків, як і півстоліття тому.Його пісні незмінно входять в топ рейтингів романтичних хітів і складають золоту колекцію джазу.

” Вокальні партії великого Френка виконає знайомий багатьом за проектом «Голос» вокаліст Роман Руссу.

«Best Erotic Shorts»

Коли? 14 лютого 2020 р, 21:00 (інші дати)

 Де? Запоріжжя, Edison space / Едісон Спейс

Кошти: 80 грн

Найромантичніше свято року не повинне пройти повз! Edison Space вже давно став центром sex-education міста, тому зовсім не дивно, що на цей раз пропонуємо вам подивитись підбірку Best Erotic Shorts. Між іншим, аж тричі! Деталі ⬇

На кінопоказі:

– найкращі еротичні кінострічки

– на відкритті кінофесту – фотозона і фотограф

– EdisonBar

– Попкорн

Це ж як сходити у кіно, тільки краще!

Дегустація устриць і вина

Коли? 15 лютого 2020 р, 15:00

Де? Запоріжжя, Craft.Market

Кошти? 400 грн

15 лютого приходьте на дегустацію 3 видів устриць від компанії «Морські гади», які яскраво відрізняються за смаком, регіонах, формі. І навіть новачок зможе відрізнити і вловити різницю.

  1. Устриці Скіфії 3 «Україна»
  2. Святий Патрік 2 «Ірландія»
  3. Голландський афінаж 2 «Нідерланди»

До устриць візьмемо вина:

– білі вина Trebbiano d’Abruzzo, Sauvignon blan, Pinot Grigio і

– одне рожеве – Rose

2 години повного занурення в світ делікатесів.

Концерт Lubomyr Melnyk. Fallen Trees Tour

Коли? 15 лютого 2020 р, 19:00

Де?  Запоріжжя, Концертна зала ім. Глінки

Кошти: 190 – 440 грн

Унікальна ТОП-подія у Запоріжжі, яку не можна пропустити! Хочете відчути неймовірні емоції? Приходьте на концерт! Один із найдивовижніших композиторів та піаністів сучасності повертаєтається в Україну із презентацією нового альбому – “Fallen Trees”. Любомир Мельник відомий, як засновник “безперервної музики” і є найшвидшим піаністом у світі, встановивши ще більше 30 років тому одразу два світові рекорди Гіннеса. Музика Любомира Мельника переносить слухача у нові небачені сфери! Він – музикант світового рівня! Про нього пише «BBC», «The Guardian», «The Telegraph» та безліч інших медіа. “Fallen Trees” – новий альбом піаніста поєднує в собі пишні мелодії з приголомшливою інструментальною технікою. Це платівка неабиякої краси, злиття музики та природи, звук надії та смутку.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ НОВОГО АЛЬБОМУ ЛЮБОМИРА МЕЛЬНИКА?

  1. Музикант відомий як один із найшвидших піаністів на планеті, встановивши ще більше 30 років тому одразу два світові рекорди Гіннеса.
  2. Світовий тур до 70-річчя піаніста пройшов з величезним успіхом, а за останні півтора роки Любомир Мельник відіграв понад 100 концертів, зокрема понад 40 – в Україні!
  3. Композитор, який демонструє неймовірне і кожен раз вражаюче володіння інструментом, виконуючи авторську музику

Stand Up Клуб / Стендап Клуб

Коли? 17 лютого 2020 р, 19:00 (інші дати)

Де? Запоріжжя, Концертна зала ім. Глінки

Кошти: 150 – 350 грн

Презентація нового формату інтелектуального та інтелігентного відпочинку – STAND UP КЛУБ. Це формат стендап-вечірок, на які не соромно запросити свою половинку, друзів, колег, шефа і навіть батьків. Особисті переживання коміків, смішні життєві ситуації та інтелігентне почуття гумору об’єднується в одному виступі.

«Y нас yсе dобре» ( музична вистава)

Коли? 22 лютого 2020 р, 17:00 (інші дати)

Де? Запоріжжя, о. Хортица, театр Vie

Кошти: 100 грн

Дія відбувається сьогодні в сусідській квартирі або в сусідньому дворі або ще ближче. Чотири жінки різного віку від маленької дівчинки до осовілої старенької і всі в одній кімнаті. У кожної є вихід в інший світ. У когось, це телефон, у когось телевізор, чи журнал, або альбом зі старими фотографіями, які ти вже не перший раз перечитуєш-передивляешь- перегортаєш-викидаєш і так по колу. Який світ обереш ти? Наше життя крутитися навколо сміттєвого баку, ми всі  потонули в своєму смітті. Чи зможеш ти вибратися з нього?

Вечірка «Рік з життя Хогвартсу»

Коли? 29 лютого 2020 р, 19:00

Де? Запоріжжя, Edison space / Едісон Спейс

Кошти: 250 грн

Вечірка для справжніх Поттероманів у Edison Space! Поринь у світ Гаррі Поттера – це майже справжні чари! НАРЕШТІ! Омріяний лист з Хогвартсу! Вам, звичайно, вже не 11, але цього варто було чекати стільки.

На вечірці:

– проживете рік як студент Хогвартсу: від листа-запрошення до моменту оголошення найкращого факультету.

– декорації, що створять атмосферу із книжок нашого дитинства та юності

– локації, персонажі, конкурси, бар – все-все зі світу Поттеріани

– ви точно підете із сувенірами та фото

– внутрішня валюта

– дрес-код

– багато подарунків та інтерактивів

“Без обмежень”

Коли? 29 лютого 2020 р, 20:00 (інші дати)

Де? Запоріжжя, Палац культури Дніпроспецсталь

Кошти: 490 – 850 грн

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Кожен виступ – це шалений потік енергії та емоцій. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях … Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя.

Вікторія Грибко