Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Комуналка: як передати показання за світло аби не витрачати більше коштів

Комуналка: як передати показання за світло аби не витрачати більше коштів

Комуналка: як передати показання за світло аби не витрачати більше коштів

Про важливі деталі передачі показників лічильників побутових споживачів редакції Inform.zp.ua  розповіла прес-секретар «Запоріжжяобенерго» Зореслава Цупренко.

«Для того щоб не отримувати в платіжках суми більші за реальні, потрібно давати показання з 1 по 4 числа наступного місця. Для зменшення помилок у дачі показань на сайті потрібно більш точно вказувати цифри і ставити 0 на свої місця».

Часто у людей виникають проблеми з передачею показань електроенргії телефоном, в колцентр важно дозвонитись. Тепер  з’явився більш зручний і швидкий спосіб – лінія самообслуговування.

«Показання приймає автовідповідач. Лінія автоматично включається з 1 по 4 число, працює виключно в ці дні. По Запоріжжю номер 225- 36-09. Працює цілодобово. Можна легко додзвонитися, триматися інструкції і легко передати показання лічильника», – пояснює прес-секретар «Запоріжжяоблєнерго» Зореслава Цупренко.

Таким чином, дані за червень треба зафіксувати 1 липня і передати з 1 по 4 липня. Якщо дані не передаються або передаються в інші терміни, вони не будуть враховані при оформлені рахунку.

«Вони просто не зможуть потрапити в загальну програму. 5 числа база закривається в автоматичному режимі, – наголошує Зореслава Цупренко.

Автор Анастасія Агаркова