Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Запекла боротьба: перший всеукраїнський чемпіонат Патрульної поліції зі стронгмену – ФОТО

Запекла боротьба: перший всеукраїнський чемпіонат Патрульної поліції зі стронгмену – ФОТО

Запекла боротьба: перший всеукраїнський чемпіонат Патрульної поліції зі стронгмену – ФОТО

Де ще, як не на Хортиці, змагатися силою справжнім козакам? 10 червня об 11.00 у історико-культурному комплексі «Запорізька Січ» Національного заповідника Хортиця. пройшов Перший стронгмен-чемпіонат патрульної поліції України.

У змаганнях брали участь 29 команд з усієї країни. Видовищні змагання, шалена напруга серед учасників і запекла боротьба – все це на змаганнях зі стронгмену.

«Стронгмен – це силовий вид спорту, в якому спортсмени виконують вправи з масивними снарядами, такими як колеса, газові балони, автомобілі тощо».

Найсильніші і найпотужніші бійці патрульної поліції дивували своєю силою у 5 змагальних вправах. Це підняття масивних снарядів націлених на найбільшу кількість повторень, підняття найбільшої ваги та швидкісне подолання дистанції з великим вантажем.

Судив команди заслужненний майстер спорту України, володар титулу “Найсильніша людина світу” і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк.

На заході працював дитячий майданчик, де патрульні проводили цікаві заняття, навчали правилам дорожнього руху та особистої безпеки.

Фото, текст – Вікторія Грибко