Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » LIFESTYLE » «Парад щасливих сімей» в Запоріжжі зібрав сотні городян – ФОТО, ВІДЕО

«Парад щасливих сімей» в Запоріжжі зібрав сотні городян – ФОТО, ВІДЕО

«Парад щасливих сімей» в Запоріжжі зібрав сотні городян – ФОТО, ВІДЕО

У  центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» 1 червня відбулася святкова хода «Парад щасливих сімей».

На площі Свободи о десятій годині ранку зібралися сотні городян, аніматорів, духовий оркестр Національної Гвардії України, щоб розпочати святкову ходу щасливих сімей. Десятки запорізьких сімей разом з аніматорами урочистою колоною пройшли від майдану Свободи до центрального парку «Дубовий гай». Керівництво облдержадміністрації також приєдналося до святкової ходи «Парад щасливих сімей».

Перший заступник голови обласної державної адміністрації  Елла Слепян привітала всіх присутніх з  чудовим і теплим святом:

1 червня – це саме добре, дороге, важливе свято в нашому житті. Це свято наших діточок і дуже важливо, що сьогодні в нас проходить фестиваль « Сім’ї». Діточки – це наше майбутнє, наше добро і наш розвиток. І як ми їх виховаємо, така і буде наша країна.

Анатолій Пустоваров також привітав запоріжців зі святом:

Щастя – це коли наші діти посміхаються, коли міцні сім’ї, коли всі твої близькі люди живі та здорові. І я впевнений, що щастя – це коли в нашому місті, в нашій країні панує щастя та злагода. І тому таке пропагування дружньої та веселої сім’ї запоріжців, яка об’єднується під сімейними цінностями, щастям, радістю, дитячим сміхом. Це все є правильний розвиток нашого міста та держави.

У парку на “Фестивалі Сім’ї” було розміщено 17 різних локацій: платформа спільних дій, містечко професій, в гостях у бабусі, містечко майстрів, дитяче правовий майданчик, містечко емоцій, містечко народів світу, байдарки, студентське містечко, батути, молодіжне містечко, християнське містечко, діти з особливими потребами, сімейні естафети, Food Court, фотозона, ярмарок спорту.

Текст, фото – Аліна Бєломийцева