Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Экология » “Еко Форум-2019”: як проходив другий день заходу – ФОТО

“Еко Форум-2019”: як проходив другий день заходу – ФОТО

“Еко Форум-2019”: як проходив другий день заходу – ФОТО

30 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» стартував другий день міжнародного екологічного форуму, під час якого проводились тренінги на відповідну тематику.

Перший тренінг об 11-тій годині провів спікер Володимир Машир на тему: «Як використовуючи принцип «Золотої пропорції» гармонізувати простір, в якому ти живеш». Після чого на майданчик вийшла Олеся Вершигора з тренінгом на тему: «Екологічна мода: чому це важливо», а  Кирило Криволап пояснив тонкощі сучасного еко-туризму. 

С двогодинним тренінгом також виступила Лілія Горєлая з фактами про сон і Ганна Пришутова, яка провела “Міні тренінг з інсталяцією: «Повернення до дому”.

Читайте також: Екофорум-2019: локації, розваги для дітей та майстер-класи – ФОТО

Традиційно на виставці у Козак палаці присутня виставка «Еко», великі та малі промислові компанії, наукові інститути та комунальні підприємства.

Також працювали Food-корти з їжею, де кожен міг скуштувати щось солодке, випити освіжаючий напій чи отримати рецепт страви, яка сподобалась. 

Читайте також: “Запоріжжя Love”: які краєвиди міста потрапили у збірку листівок

На травичці організували зону відпочинку й встановили пуфи-мішки, а діти могли спробувати себе у ролі кухарів й на вулиці приготувати з аніматорами їжу. На завершення залишили Boockrossing (обмін клижками) й усі відвідувачі змогли взяти собі книгу, яка їм довподоби.

Читайте також: Пікнік у Запоріжжі: українська їжа перевершила страви світових кухарів

Матеріал підготувала Інна Малахова