Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Культура » Виставка художниці, яка знайшла власний стиль мистецтва

Виставка художниці, яка знайшла власний стиль мистецтва

Виставка художниці, яка знайшла власний стиль мистецтва

З  16-го травня у виставковій залі Спілки художників триває виставка Наталі Луценко під назвою «чёт−нечёт, а время течёт».

Художниця родом з міста Бутурлінськ Воронезької області. У 1970р.  закінчила художньо-графічне училище, а вже з 1976 р. брала  участь у різних виставках. З 1992р. член Національної Спілки художників України. Працює в області дизайну, монументально-декоративного мистецтва, живопису та графіки. Її експозиції були представлені у Москві, Запоріжжі, Харкові, Києві та на міжнародних виставках  у Польщі, Франції та Кіпрі.

З 2000-го року брала участь у виставках та акціях Музею сучасного мистецтва США. Частина робіт знаходиться у Запорізькому художньому музеї, а ще у багатьох приватних колекціях Росії, США, Германії, Чехії, Турції, Ізраїлю, Канади та Японії.

Її картини написані у жанрі акватипія, монотипія, офорт, живопис та цифрова графіка.  

Наприклад, офорт – це техніка, яка схильна створювати образи реального світу, які мають філософський напрям. Майстриня розповідає, що авторську техніку знайшла абсолютно випадково, коли відірвала прилипший листок с дерева від віконного скла, помітивши гарний пейзаж. Тепер цей відбиток  схований під запиленим склом у її майстерні.

Текст, фото – Інна Малахова