Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Здоровье » В запорізьких школах розказали чи закриватимуть їх на карантин

В запорізьких школах розказали чи закриватимуть їх на карантин

В запорізьких школах розказали чи закриватимуть їх на карантин

У соціальних мережах сьогодні заговорили про карантин в запорізьких школах

У департаменті освіти  ситуацію відмовилися коментувати, посилаючись на те, що розпорядженння мера з цього приводу поки немає. А все, про що пишуть користувачі соціальних мереж,  поки що можна розцінювати як плітки.

Журналісти  Inform поцікавилися у вчителів та завучів, що ж насправді очікує запорізькі школи в найближчі кілька тижнів.  Виявляється, наради з приводу карантину справді  сьогодні проводили, але про закриття шкіл поки мова не йде. Якщо  у класі відсутні, з причин захворювання 30% учнів, то окремий клас можуть закрити на карантин, а якщо 50% класів однієї школи не працюють, тоді вже й цілу школу закриють, – таку інформацію нам повідомили вчителі запорізьких шкіл.

У цей же час, на сайті міської ради з’явилася інформація про те, що 38 класів з усіх міських шкіл зараз не працюють.  Станом на 29 січня, кількість хворих школярів склало 7954 особи, або 12,7% від загального числа. Епідеміологічний поріг захворювань на ОРВІ чим грип не перевищений.