Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » На Запоріжжі місцевий керівник погорів на хабарі

На Запоріжжі місцевий керівник погорів на хабарі

На Запоріжжі місцевий керівник погорів на хабарі

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook  повідомив голова обласної адміністрації Костянтин Бриль

Сьогодні фахівці Управління захисту економіки в Запорізькій області затримали на хабарі голову місцевого самоврядування однієї з сільрад регіону.фсподарювання за підписання актів щодо виконання ремонтних та будівельних робіт об’єкта громадського користування на території органу місцевого самоврядування.
Нині особа порушника відома. Проте, оскільки тривають слідчі дії, його прізвище розголошувати я не стану.
Зазначу лишень, що це і є справжнє обличчя одного з тих, хто був настільки незадоволений започаткованому в Запорізькій області заходу «Врожай», що навіть називав моніторинг землі засобом корупції, –  йдеться у повідомленні.

Костянтин Бриль не називає імен, але натякає, що попалися на хабарі ті, які найбільше кричили. Мовляв, – найгучніше «тримай злодія» кричить той, хто сам не чистий на руку.

Як виявилося, не чистим на руку є голова сільської ради села Григорівка Запорізького району. Він вимагав, а зрештою й отримав 56 тис. гривень відкату, це 10% від суми договорів, за підписання актів виконаних робіт по благоустрою дитячих майданчиків та футбольного поля в с. Григорівка.