Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Чутки про знаття Анісімова з розшуку неправда – Генеральний прокурор

Чутки про знаття Анісімова з розшуку неправда – Генеральний прокурор

Чутки про знаття Анісімова з розшуку неправда – Генеральний прокурор

Під час свого виступу у  Верховнній Раді Генеральний прокурор Укараїни Юрій Луценко  відповів на пулістичні заяви народного депутата Сергія Соболєва з приводу розслідування справи запорізького екс-смотрящого Євгена  Анісімова

Зокрема, під час виступу прокурора депутати ставили свої запитання по розслідуванні прокуратурою гучних справ. Основною темою обговорення стали сьогоднішні події в Києві, затримання Міхеіла Саакашвілі та його втечу з-під варти.

Юрій Луценко назвав прізвища депутатів, які причетні до, за словами прокурора, прокремлівських акцій. Луценко запевняє, що до так званої акції “руская зима” мають відношення: Ігор Луценко, Юрій Дерев’янко, Світлана Заліщук, Мустафа Наєм, Олег Петренко, Юрій Левченко, Сергій Лещенко та Віктор Чумак.

Користуючись нагодою народний депутат Сергій Соболєв черговий раз оперував неправдивими даними. Зокрема він сказав, що важливі докази у справі Євгена Анісімова пропали, мав на увазі мішки з грошима та листівки з підписами від кого гроші. Прокурор звернув увагу депутата на те, що він говорить неправду, усі докази на місці, вони опечатані.  Щоправда пропали наліпки з інформацією від кого, але це сталося ще 2 роки тому, коли Юрій Луценко ще не був Генеральним прокурором.

Також Юрій Луценко подякував Сергію Соболєву за те, що у стінах Верховної Ради він не став говорити тієї відкритої брехні, яку говорить за її межами. Прокурор мав на увазі взаяви Сергія Соболєва про те, що Анісімова зняли з розшуку.

“З гордістю повідомляю вам, що справи проти Януковича, Захарченка, Якименка знаходяться в суді, по них ми закінчили розслідування. Справи Азарова, Арбузова, Клименка,  Курченка і Ставицького теж розслідувані і чекають в суді. Анісімов досі знаходиться в розшуку ” – сказав Юрій Луценко.

Сергій Соболєв на відповідь прокурора промовчав.