Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Запоріжець зафіксував на відео нічну крадіжку комунального майна(ВІДЕОФАКТ)

Запоріжець зафіксував на відео нічну крадіжку комунального майна(ВІДЕОФАКТ)

Запоріжець зафіксував на відео нічну крадіжку комунального майна(ВІДЕОФАКТ)

У Запоріжжі КРБП «Зеленбуд» автивно висаджує дерева та кущі троянд, також активно безсовісні мешканці їх нищать

Нещодавно у місті розпочалася осіння висадка дерев та кущів. Старі обрізають, або викорчовуть. Міська влада повідомляє, що за останній тиждень висадили 193 дерева, 728 чагарників по вулицях Бородінській, Товариській, Демократичній, Фортечній, Шкільній, Магістральній, по проспекту Маяковського, Набережній магістралі (Олександрівський район). Також  озеленювачі упорядковували зелені зони прибудинкових територій.

Паралельно з цим запоріжців затримують при викорчовуванні кущі твоянд. Активні мешканці звертають на це увагу, викликають поліцію, знімають на відео. Вчора ми розповідали про закохану пару, у якої не було грошей на букет троянд, тому вони вирішили випопати їх на міській клумбі, крадіїв комунального майна затримали.

Читайте детальніше: Воры-любовники пытались украсть миллион алых роз с клумбы в Запорожье

Сьогодні покажемо вам як запорізький романтик вирішив нарізати квітів у центрі міста. Пильний мешканець це зафіксував, артефакти передав в редакцію inform.zp.ua