Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » У День державного прапору в Запоріжжі відбувся автопробіг

У День державного прапору в Запоріжжі відбувся автопробіг

У День державного прапору в Запоріжжі відбувся автопробіг

Колона з 20 автомобілів проїхала по проспекту Соборному: від Майдану Героїв до площі Запорізької, далі до вокзалу «Запоріжжя-1» і завершився пробіг на точці відправлення.

Ініціатором автопробігу виступила запорізька організація партії “Солідарність”.  До заходу долучилися депутати, громадські діячі, волонтери. Депутати та громадські активісти привітали запоріжців і Україну загалом з цим визначним святом.

Ми своїм автопробігом – це такий собі флешмоб – відзначаємо День прапора. Ми хочемо привернути увагу людей, повз яких ми проїжджаємо, щоб вони згадали, що в Україні свято прапора. Я коли їхав, дуже часто сигналив, щоб запоріжці побачили, що йде автоколона. Наступного року ми долучимо ще більше людей, ще більше машин, – сказав учасник пробігу, депутат фракції «Солідарність» у міськраді Геннадій Васильчук.

Депутат Олександр Кобзарюк також відзначив, що партійці мали на меті голосно заявити про велике свято та подарувати позитивну мить містянам.

Насправді, свято українського стягу  – це яскрава, світла подія. Частинкою свого такого позитивного настрою ми хотіли  поділитися з усіма запоріжцями. Ми маємо шанувати Україну, її символи та святкувати її річниці як свої власні, – підкреслив народний обранець.