Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика »  Буряк прокоментував проведення скандального конкурсу управляючих будинками

 Буряк прокоментував проведення скандального конкурсу управляючих будинками

 Буряк прокоментував проведення скандального конкурсу управляючих будинками

Мер Запоріжжя Володимир Буряк прокоментував скандал під час проведення конкурсу на управляючих багатоквартирними будинками.

На наступний день після скандалу під час проведення конкурсу мер назвав все, що відбувалося в стінах міськради «політичним шоу».

«Событие, значение которого трудно переоценить, некоторые депутаты горсовета попытались превратить в политическое шоу. Не погнушались ничем. Запугивание и шантаж членов комиссии, угрозы, оскорбления и нецензурная лексика, стычки с охраной департамента и неизвестные с газовыми баллончиками – так некоторые депутаты видят демократию», – заявив міський голова на офіційній сторінці в Facebook.

Нагадаємо, як повідомляв раніше Inform.zp.ua, скандал на конкурсі дійсно був, але  виглядав дещо інакше. Річ в том, що проведення конкурсу було дивним чином назначено на единий вихідний день минулого тижня. На цю процедуру не запрошували ЗМІ, громадськість і навіть депутатів міської ради.

Читайте также: Конкурс управляючої компанії, він же «ярмарок абсурду» закінчився маленькою перемогою

Попри це, представники громади міста прибули в департамент ЖКГ. На це головуючий конкурсу заявив, про те, що проведення конкурсу переноситься на невизначений термін. Як тільки «зайві» люди роз’їхалися, розгляд пропозицій на конкурс було відновлено.

Читайте по теме: Депутатів та журналістів сьогодні круто «розвели»

При цьому, ніяких лайок и людей с газовими балончиками, на місці не було помічено. Де мер, який був відсутній на комісії, побачив такі речі – невідомо.