Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика » Неповага до мера, чи демонстрація амбіцій. На сесію прийшли менше половини депутатів

Неповага до мера, чи демонстрація амбіцій. На сесію прийшли менше половини депутатів

Неповага до мера, чи демонстрація амбіцій. На сесію прийшли менше половини депутатів

На сесію міської ради прийшли лише 29  із 64 депутатів. Практично повністю відсутні фракції Опозиційного блоку та Нової політики, втім і представників Нашого краю теж не було.  Немає навіть секретаря. Міський голова з цього приводу кинув лише одну фразу: “Ну, захворіла людина”.

Оскільки немає кворуму міський голова переніс сесію на годину, ті хто залишилися чекають і розшукують решту обранців.

“Це повна неповага до колег та мера міста. Політичний ребус, гра м’язами. Коли немає певної політичної сили чи навіть двох, це не можна назвати збігом обставин чи поважною причиною когось з депутатів, це саботаж і демонстрація, – обурені депутати міської ради, які все ж потрапили на поки невідкриту сесію.

Ситуація напружена і дуже неприємна. Присутні нервують і готують заяви з трибуни. Будемо стежити за ситуацією і оперативно повідомляти.