Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Коли гора не йде до Магомеда… Вимоги запоріжців до ПАТ “Запоріжгаз”

Коли гора не йде до Магомеда… Вимоги запоріжців до ПАТ “Запоріжгаз”

Коли гора не йде до Магомеда… Вимоги запоріжців до ПАТ “Запоріжгаз”

Запоріжці  не стали очікувати коли ж все таки “Запоріжгаз” оголосить про громадські слухання

Слухати і говорити вирішили самі, навіть керівника вищезгаданої компанії запросили, щоправда той не прийшов. Та це не завадило містянам плідно попрацювати над поправками до інвестиційної програми місцевого монополіста, який вже давно мав би ініціювати обговорення програми серед активного населення.

"Запоріжгаз"

Слухання проходили у Дніпровському та Заводському районих, в приміщенні Дніпровської райдержадміністрації. Люди вкотре проявили згуртованість та висловили власну думку, яку після задокументували протоколом. На відкриту нараду прийшли активісти районів, голови ОСББ, депутати та голова Дніпровської районної адміністрації. Свої поправки до програми внесли близько сотні людей, кожен з них говорив від імені своєї громади, яка у середньому нараховує більше двохсот чоловік.

Після активного обговорення був складений протокол, електронну копію якого відправили до ПАТ “Запоріжгаз”. Це, свого роду спроба нарешті достукати до керівників компанії та сказати про свої потреби і побажання.

"Запоріжгаз"

"Запоріжгаз"

"Запоріжгаз"

"Запоріжгаз"

"Запоріжгаз"

На нараду також прийшов депутат міської ради Дмитро Сірий, якого мешканці Запоріжжя знають як борця з “Запоріжгазом”. Часто викликають в якості підтримки, надсилають свої звернення та разом протистоять діям місцевого монополіста.

“Сьогоднішні слухання показали, що люди готові висловлювати свою думку, вони прагнуть, щоб їх почули і звернули увагу на їхні зауваження. Така активність викликає почуття гордості за мешканців Заводського та Дніпровського району.  Місцевий могнополіст, у своїх кращих традиціях затягує процес обговорення інвестиційної програми, що ж, довелося полегшити йому роботу і провести нараду не очікуючи запрошення. Копію протоколу направимли у ПАТ “Запоріжгаз”, очікуємо продовження обговорення”, – зазначив Дмитро Сірий.

Нагадаємо, вже більше року запоріжці скаржаться на дії “Запоріжгазу”. То платіжки з захмарними сумами приходять, то приїжджають співробітники компанії і повідомляють, що будуть встанослювати загальнобудинкові лічильники обліку газу, не запитавши дозволу у людей, то відключають будинки на кілька тижнів від газопостачання, то інші дії, які знаходяться на межі законності, або узагалі незаконні. Запоріжці виступають за поквартирні лічильники обліку газу, якими їхні квартири вовинна забезпечити компанія.