Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Запоріжжі презентували перший в Україні БПП-коворкінг

Запоріжжі презентували перший в Україні БПП-коворкінг

Запоріжжі презентували  перший в Україні БПП-коворкінг

Перший в Україні БПП-коворкінг відкрили у Запоріжжі. Обіцяють надання безкоштовного приміщення під добрі і корисні справи.

26 липня в Запорізькій територіальній організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» відбулась презентація офісу БПП-коворкінг. На відкритті були присутні народний депутат України, голова Запорізької територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Ігор Артюшенко, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, голова депутатської фракції «Солідарність» в Запорізькій обласній раді Едуард Гугнін, голова депутатської фракції «Солідарність» в Запорізькій міській раді Олександр Константинов, депутати міської ради, представники громадських організацій, активні мешканці Запоріжжя, ЗМІ.

 Ігор Артюшенко розповів гостям презентації про основні функції БПП-коворкінгу.

Відкриття коворкінгу – це ініціатива нашої партії. Запоріжжя стало першим містом, де з’явився такий майданчик, подібного ще немає ніде в Україні. Громадські організації стикаються з проблемою пошуку зали, де можна провести конференцію, лекцію і інші заходи. Тому, щоб підтримати активістів, ми прийняли рішення відкрити такий робочий простір.

Тепер в Запоріжжі є місце для проведення прес-конференцій, лекцій, або, наприклад, для перегляду малобюджетного фільму маловідомого режисера. Варіантів безліч, все залежить від ініціатив запоріжців.

Ми створили місце, яке публічно відкрите для всіх, – резюмував народний обранець.

Потенціал запоріжців щодо створення нових соціально важливих проектів відзначив Григорій Самардак.

– Запоріжжя сильне своїм кадровим потенціалом, сильне своїми багатствами, які подарувала нашому краю природа, багате на традиції. Я завжди говорив, що ми можемо народжувати і реалізовувати ось такі перші, нові, неординарні думки і відкриття цього проекту сьогодні є тому підтвердженням. Я певен, що в цьому центрі збереться чимало молоді. Нам потрібно, щоб вона була активна і розуміла, що тільки своїми руками можна змінити своє життя на краще, – сказав голова обласної ради.

Едуард Гугнін підкреслив, що сьогодні політичні партії почали усвідомлювати, що мають інвестувати у молодь та давати їм рушії до розвитку.

Дуже приємно, що нарешті політичні партії, мабуть, вперше за 25 років незалежності почали думати про розвиток інституції громадянського суспільства, тому що раніше ми бачили, як політсили використовують молодь, а тепер робиться все задля її розвитку, задля реалізації її планів. Сьогоднішнє відкриття коворкінг-центру – це не тільки майданчик для спілкування, це не тільки точка, з якої можна почати розвиток власної думки, власної справи, це місце, де молодь може відчувати себе важливою для суспільства, – зазначив заступник голови облдержадміністрації.

На думку Олександра Константинова, відкриття коворкінгу партії «Солідарність» стане новим словом в політичному житті країни.

– Я дуже радий, що саме запорізька «Солідарність» відкриває сьогодні цей перший в Україні коворкінг-центр. Цей проект направлений на те, щоб розвивати громадянське суспільство, демократію і нашу державу, наше місто. Я бачу цей офіс як центр громадських ініціатив, тому що дійсно сьогодні потрібне місце, де активна частина нашого суспільства зможе генерувати ідеї і диктувати шляхи розвитку в тому числі нашої партії. Я вважаю, що ми сьогодні закладаємо новий етап політичного життя, будівництва  в Україні, – підкреслив депутат.

Проект БПП-коворкінг – це інноваційний підхід до втілення суспільно-важливих заходів для громади Запоріжжя. Він виконуватиме одразу декілька функцій – навчальну, пізнавальну та розвиваючу.

БПП-коворкінг відкритий для активних запоріжців. Члени громадських організацій, активісти та городяни, які прагнуть втілити ініціативи з розвитку громадянського суспільства, можуть БЕЗКОШТОВНО користуватися послугами коворкінгу. Сучасне просторе та стильне приміщення БПП-коворгінгу облаштоване для проведення прес-конференцій, семінарів та тренінгів, презентацій, лекцій, дебатів, тематичних показів та ще безлічі різновидів творчого та робочого процесів.

Оснащення БПП-коворгінгу:

Офіс БПП-коворкінгу має велику конференц-залу на 50 осіб. Зала передбачає проведення прес-конференцій, лекцій, а оснащення проектором дозволяє проведення презентацій та тематичних показів. Є можливість ведення онлайн-трансляції заходу.

Проведення тренінгів, семінарів та дебатів для меншої кількості осіб можливе у навчальній зоні. Простір зони сприяє максимальній концентрації та налаштовує на плідне спілкування. В розпорядженні лектора – оргтехніка (ноутбук, принтер, сканер, ксерокс та фліпчарт). Загальна місткість навчальної зони – 15 осіб.

БПП-коворкінг надає гостям можливість користування швидкісним інтернетом, офісною оргтехнікою та оснащеною зоною для кава-брейків.

Співпраця з коворкінгом:

Запоріжці мають можливість стати організаторами або гостями заходів БПП-коворкінгу. Співпраця з БПП-коворкінгом є БЕЗКОШТОВНОЮ.

Заявки на проведення заходів приймаються за телефоном:

095 258 11 03 (Олена Ларіна)

[email protected]

БПП-коворкінг НЕ СПІВПРАЦЮЄ

– з громадськими організаціями або особами, які розпалюють національну ворожнечу, закликають до зміни чи повалення конституційного ладу або пропагують антиукраїнську позицію;

– з політичними партіями.

ЗТО партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» регулярно втілюватиме в БПП-коворкінгу партійні проекти для громадськості. Серед найближчих – навчальні семінари для учасників АТО та тренінги для активної молоді

Навчайтесь, розвивайтесь та обмінюйтесь досвідом разом з БПП-коворкінгом