Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Дмитро Сірий поїхав писати заяву в поліцію прямо з сесійної зали

Дмитро Сірий поїхав писати заяву в поліцію прямо з сесійної зали

Дмитро Сірий поїхав писати заяву в поліцію прямо з сесійної зали

Сесію міської ради покинув позафракційний депутат Дмитро Сірий, аргументуючи тим, що йому погрожуть

Сьогодні, на сесії міської ради Дмитро Сірий попросив мікрофон і повідомив, що змушений покинути сесійну залу. Послався на те,  що йому погрожуть, тому мусить звернутися до правоохоронних органів.

Дмитро Сірий

“З вчорашнього дня до мене почали постувати дзвінки з прихованих номерів. Мені погрожують! 15 хвилин назад був черговий дзвінок. Нехтувати безпекою я не можу, тому змушений відлучитися і заявити у правоохоронні органи про небезпеку.”

Депутат квапливо та емоційно покинув залу. Нам вдалося піймати його на кілька слів та все ж спробувати дізнатися більше.

“Вчора, на Погоджувальній раді я отримав дзвінок, говорити було незручно, бо тривав робочий процес. Спочатку я подумав, – помилилися номером. Дзонити почали наполегливо. У розмові мене питали про маму. Як з’ясувалося пізніше, мамі вони теж дзвонили і розпитавали про мене. Звідки особистий номер телефону непублічної люди, гадки не маю. Сьогодні знову дзвінок. Питали про Віталія, – це наш юрист, який займається справами “Запоріжгазу”. Пізніше почали називати поіменно усіх моїх помічників, це свідчить про те, що справки наводили. Коли я сказав, що не знаю про кого йде мова, мені відповіли. “Добре, ми думали поспілкуватися з тобою нормально, але якщо не хочеш, то будемо лікувати тебе Любов’ю”. Любов Петрівна звуть мою маму. Зараз поїду до правоохоронних органів, заявлю про погрози”. – розказав Дмитро Сірий.

Сказати “з голосу” хто б це міг бути Дмитро Сірий не поспішає. Каже, звинувачувати чи підозрювати когось конкретно не може. Можуть бути хіба що здогадки, – протягом останнього року депутат веде активну боротьбу з КП “Запоріжгаз”. Люди активно звертаються за підтримкою, щоб відстояти свої права. Як зазначив депутат, більше немає кому погрожувати.