Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Стала відома дата початку повноцінної річкової навігації по Дніпру

Стала відома дата початку повноцінної річкової навігації по Дніпру

Стала відома дата початку повноцінної річкової навігації по Дніпру

Через будівництво вантового моста маломірним судам не дозволяється ходити поблизу об’єкта до 1 червня. Після цієї дати по Дніпру можна вільно пересуватися на яхтах, човнах, катерах, байдарках.

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, навігацію для маломірних суден на воді відкрили ще з 1 квітня. По Дніпру їм можна ходити всюди, окрім невеликої ділянки на річці Дніпро, де проходить будівництво вантового моста.  
 
У Службі автодору вказують, що через присутність маломірних судів біля об’єкта може статися аварійна ситуація.
 
Це обмеження буде діяти до 1 червня. До цього часу власників яхт, катерів, човнів, просять з розумінням ставитися до обставин та враховувати обмеження щодо руху.
 
Закриття навігації маломірних суден заплановано на 30 листопада.
 
Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі стартувала річкова навігація.