Мы в соцсетях
Головна » Репортаж » MONATIK і фіналістка «Голосу країни» Ніка Тупилко заспівали разом у Запоріжжі

MONATIK і фіналістка «Голосу країни» Ніка Тупилко заспівали разом у Запоріжжі

MONATIK і фіналістка «Голосу країни» Ніка Тупилко заспівали разом у Запоріжжі

В нашому місті пройшов перший масовий захід після послаблення карантину. В суботу, 25 липня, на літньому майданчику ресторану «Мануфактура Розенталь» відбулася велика вечірка найпопулярнішої радіостанції «Люкс» – LUX FM PARTY.

Під відкритим небом свої найкращі пісні виконали молода співачка Мішель Андраде і популярний співак Монатік.

Запоріжжя та його мешканці за час жорстких карантинних обмежень скучили за концертами. Напевно, так саме скучили за глядачем і самі музиканти. Це відчувалось в запальних танцях гостей вечірки та лунало у зверненнях до публіки і Мішель, і Монатіка. Всі раділи чудовій можливості «ловити ритми».

Велика вечірка під час пандемії мала свої особливості: біля входу на концерт усі бажаючі проходили крізь рамку дезинфекції, обслуговуючий персонал та охорона – в масках.

На території ресторану організували кілька фотозон. Зробивши фото біля них і виклавши з # в соцмережах, відвідувачі могли взяти участь в розіграші цінних сюрпризів. Одному з гостей пощастило отримати сертифікат на паливо на 10 000 грн. від запорізької мережі заправок  «ZOG».

Інший глядач виграв ювелірну прикрасу з камінчиком Swarovski від «Золотого віку».

Між виступами артистів гостей розважали ведучі «Люкс FM» Василіса Рядних та Слава Демін. Конкурс скоромовок від них викликав бурхливу реакцію: і учасники, і глядачі змагались вимовляти відомі чистомовки на новий лад. Переможець отримав гучні овації фанів та приз від радіо «Люкс».

Найочікуванішим став вихід на сцену Монатіка. Його «живі» пісні та щире спілкування з публікою лунало далеко за межі концертного майданчика клубу-ресторану. Відомий співак звертав увагу цінувати миті життя та бажав глядачам: “Падати тільки в любов, а битися – тільки в танцях”. Виконуючи один із своїх найновіших хітів співак запросив на сцену фіналістку «Голосу Країни» запорізьку молоду співачку Ніку Тупилко. Разом вони виконали пісню «Вечериночка».

LUX FM PARTY гучно відкрила сезон масових заходів після корона-карантину.

Автор Анастасія Агаркова