Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » ЖКХ » АТ «Запоріжгаз»: Реквізити оплати за доставку газу не змінилися

АТ «Запоріжгаз»: Реквізити оплати за доставку газу не змінилися

АТ «Запоріжгаз»: Реквізити оплати за доставку газу не змінилися

Газ

Компанія АТ «Запоріжгаз» заспокоїла жителів регіону і запевнила, що реквізити оплати за доставку газу не змінилися.

Про це журналістам Inform.zp.ua повідомили в пресс-службі Запоріжгазу.

Взагалі, в роботі Оператора ГРМ не сталося жодних змін. Також незалежно від того, хто є вашим постачальником газу показники лічильника необхідно передавати газорозподільній компанії – АТ «Запоріжгаз». Отримані показники лічильника Запоріжгаз вносить на єдину інформаційну платформу, до якої мають доступ постачальники. На платформі постачальники газу отримують інформацію про те, скільки газу спожили їхні клієнти. На основі цієї інформації постачальники здійснюють нарахування і формують рахунки за газ. Рахунки за газ, як товар та ціну газу можна знайти на сервісах вашого постачальника.

Способи передачі показань:

Споживач оплачує: постачальнику – за газ (товар),оператору ГРМ – за розподіл газу. Особистий кабінет на 104.ua залишається для вирішення питань з АТ «Запоріжгаз», інший «газовий» кабінет споживачі матимуть у свого постачальника. АТ «Запоріжгаз» продовжує відновлювати газопостачання у будинках під час воєнних дій та готувати газові мережі до стабільної роботи в період холодів. Оператор ГРМ в Запорізькому регіону не змінився. Інформація щодо розподілу (доставки) газу доступна в особистих кабінетах на сайті 104.ua. Реквізити для оплати за доставку газу також не змінились.