Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Здоровье » Рятувальники Запорізької області отримали допомогу від Християнської медичної асоціації

Рятувальники Запорізької області отримали допомогу від Християнської медичної асоціації

Рятувальники Запорізької області отримали допомогу від Християнської медичної асоціації

Рятувальники Запорізької області отримали благодійну допомогу від Християнської медичної асоціації України. Ліки та засоби для надання першої домедичної допомоги – це найперше, що зараз потребують підрозділи ДСНС, надаючи допомогу населенню, особливо у населених пунктах, де тривають бойові дії.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС.

Християнська медична асоціація України та особисто Рудольфу Миговичу і Юлії Герасименко організували доставку допомоги для Запорізької області.

Надана благодійна допомога вкрай необхідна для вогнеборців, які ліквідовують надзвичайні події під ворожими обстрілами і на тимчасово окупованих територіях, та піротехніків, які займаються розмінуванням територій від нездетонованих боєприпасів і їх елементів, що становлять реальну загрозу для місцевого населення.
Рятувальники Запорізької області продовжують у воєнний час виконувати завдання за призначенням, захищаючи українців від природних і техногенних катастроф, ризикуючи власним життям.


Нагадаємо, у Запорізькій області за два місяці війни росії проти України постраждали 25 дітей.