Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Податкова служба розвіяла міф про сплату податків за переказ коштів між картами

Податкова служба розвіяла міф про сплату податків за переказ коштів між картами

Податкова служба розвіяла міф про сплату податків за переказ коштів між картами

Державна податкова служба України спростувала інформацію про сплату додаткових коштів за грошові операції, яка протягом останніх днім поширювалася в ЗМІ та соціальних мережах.

Інформація була опублікована на їх Фейсбук сторінці.

Переказ коштів з картки на карту буде здійснюватися у звичному режимі. Ніяких додаткових оподаткувань не передбачується, крім випадків зазначених у чинному законодавстві.

 Крім цього податкова наголосила, що інформація про банківські рахунки звичайних фізичних осіб (які не є ФОПами) може бути надана банком лише у двох випадках.

  • За запитом Державної податкової служби – щодо наявності банківських рахунків;
  • За рішенням суду – про рух коштів чи про будь яку іншу інформацію щодо рахунку.

Тому, якщо ДПС дізнається про номер рахунку фізичної особи, то для розкриття більш детальної інформації зобов’язана звернутися до суду.

https://www.facebook.com/TaxUkraine/posts/202686424439260

Нагадаємо, що на заводі “Кремнійполімер” спеціалісти працюють над ліквідацією хлору, аби не відбулося викиду шкідливих речовин у повітря.