Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » АТО » Чергова сесія міської ради розпочалася зі скандалу

Чергова сесія міської ради розпочалася зі скандалу

Чергова сесія міської ради розпочалася зі скандалу

Зараз проходить чергова сесія міської ради. Каменем спотикання стала земля та біл-борди Опозиційного блоку

сесія міської радиНа засідання прийшли АТО-шники, які поставили питання виділення земельних ділянок. Мер міста Володимир Буряк попросив представників присісти і не робити зайвого галасу. Ті відповіли: “Ми не горді, постоїмо!”. Залишилися стояти і взяли слово.

У промові АТО-шники звинуватили міську раду в бездіяльності та небажанні виділяти земельні ділянки тим, хто по закону на це заслуговує.  Ще однією вимогою була заборона розміщення біл-бордів, з надписом : -“Вимагаємо зупинити війну в країні!”. Зазначимо, подібні плакати є рекламою Опозиційного блоку.

“Дуже прошу прийняти до уваги нашу пропозицію. Кому взагалі адресоване звернення на плакаті?  Таке враження, що люди живуть у іншій реальності. Може переплутали і не там повісили, де хотіли? Логічно їх було б розмістити десь у так званих “Л-ДНР”, а в Запоріжжі їм не місце!” – звернувся представник учасників АТО.

Розгляд даної пропозиції  внесли до порядку денного.

Депутат міської ради Олександр Константинов звернувся до міського голови та депутатів з пропозицією створити робочу групу по розподілу земельних ділянок серед учасників АТО.

“На нашу думку, створення комісії зможе  нарешті зрушити питання з мертвої точки. Цим потрібно активно займатися. Прошу це питання включити до порядку денного і розпочати голосування з нього, це зменшить напругу у сесійній залі”, – запропонував Олександр Константинов

Депутати підтримали колегу , сьогодні питання створення робочої групи будуть розглядати.

Виділення ділянок залежить від внаявності генерального плану міста. Володимир Буряк обіцяв затвердити його ще до кінця 2016 року. Зараз вже літо 2017 року, а плану досі немає, відповідно виділяти земельні ділянки в межах міста не можливо.

Також на сесію прийшли люди з плакатами, які вимагають прийняти у власність територіальної громади м. Запоріжжя незавершенні будівництва житлового призначення.  На разі депутати голосують за порядок денний.