Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Пономарьов таки виконав обіцянку на весіллі Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко

Пономарьов таки виконав обіцянку на весіллі Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко

Пономарьов таки виконав обіцянку на весіллі Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко

Їх називають найромантичнішою парою України – Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна

Відомий  запоріжець та донька народної артистки 15 червня офіційно стали чоловіком та дружиною. Одружилися у Києві, церемонія проходила в одному з ресторанів міста, прямо на березі Дніпра. Шикарно, зі смаком, але без зайвого галасу. Запросили на весілля лише найближчих людей – рідних та друзів.

Арсена Мірзояна

Арсена Мірзояна

Зірковими гостями стали Сашко Положинський, він власне був у статусі свідка. Олександр Пономарьов, – ще на “Голосі країни” пообіцяв: “Якщо ви одружитеся, я заспіваю на вашому весіллі”. Так і зробив – перший весільний танець подружжя виконало під пісню народного артиста. Олег Винник – став ведучим офіційної частини. Для церемонії наречена обрала сукню від Slanovskiy, пізніше переодяглася в трохи скромнішу від бренду Aysina. До весілля наречений не бачив нарядів коханої.

Арсена Мірзояна

Арсена Мірзояна

Весільний рушник мати нареченої Ніна Матвієнко купувала на батьківщині зятя – у  Запоріжжі, в народних майстрів, він  ручної роботи. До вівтаря Тоню підвів її батько – відомий художник Петро Гончар.

Нагадуємо, півтора року тому  у, тепер уже подружжя, народилася донечка Ніна. Деякий час батьки дитини перебували у громадянському шлюбі. Від попереднього шлюбу в Арсена залишилося двоє синів  Владисвлав та Артем, у Тоні – доросла донька Уляна.