Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Дітки, які лікуються у стаціонарі зустрілися з Дідом Морозом

Дітки, які лікуються у стаціонарі зустрілися з Дідом Морозом

Дітки, які лікуються у стаціонарі зустрілися з Дідом Морозом

До 5-ї  міської лікарні завітав Дід Мороз з подарунками, вручив їх діткам, які зараз лікуються у стаціонарі. Саме вони найбільше очікують на диво.

Емоційною та до сліз вражаючою була зустріч запорізьких діточок, які зараз поправляють здоров’я у стоціонарі 5-ї міської лікарні. Персонал закладу підготував для маленьких святкову атмосферу, у кожному відділенні яскраві ялинки, мініатюри казкових героїв та гірлянди. Усе чекало одного – приходу такого бажаного Дідуся Мороза, з червоним мішком наповнем подарунками.

Дід Мороз

А він не забарився, прийшов  і в лікарні щастям засвітилися оченята діток. Ініціаторами зустрічі маленьких пацієнтів з міфічним героєм стали Почесний Консул Австрійської Республіки у Запоріжжі Борис Шестопалов, Керівник Фонду “Foundation for Future” Сергій Чекальський та Група компаній «Хлібодар».

Солодкі та смачні подарунки отримало 300 дітлахів. Особисто навідався дідусь до нефрологічного, кардіологічного, неврологічного та алергічного відділення. Подарунки отрималли усі, і немовлята і підлітки.

Дід Мороз

Дід Мороз заспівав разом з дітьми новорічні пісні. Неодмінним атрибутом свята став хоровод біля ялинки та символічні віршики. На диво, першими сміливцями, які приготували подарунок Діду Морозу стали найменші пацієнти. Трирічна дівчина в кардіологічному відділенні своїми жестами відтворила цілу історію, сміливо розказала віршик і цим самим показала приклад для старших. У підлітків свої цікавинки – селфі з гостями та подарунками. Загалом – свято вдалося повною мірою, добрі справи створюють гарний настрій та святкову атмосферу усім. Дід Мороз побажав усім  міцного здоров’я та пообіцяв неодмінно  вкрити поля білою ковдрою запорізьку землю.Дід Мороз

Дід Мороз

Дід Мороз

Дід Мороз

Дід Мороз

Дід Мороз

Дід Мороз

Дід Мороз

Дід Мороз

 

Дід Мороз