Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Запорізька команда презентує фільм про Фінляндію

Запорізька команда презентує фільм про Фінляндію

Запорізька команда презентує фільм про Фінляндію

Завтра відбудеться прем’єра фільму присвяченого 100-річчю незалежності Фінляндії. Працювала на фільном команда запорізьких журналістів. Вхід безкоштовний

Наприкінці вересня цього року група запорізьких медійників поїхали у Фінляндію, щоб наживо поспілкуватися з визначними діячами сучасної Фінляндії. Вони все побачили на власні очі та дуже хочуть поділитися з глядачами частинкою Фінляндії. Цікаві інтерв’ю з політичними діячами та активістами. Коментарі українців, які тривалий час проживають у Фінляндії, дехто з них мріє про повернення на рідну землю. Ексклюзивні думки та точки зору з приводу подій в Україні.

Цікаві поради та рекоментації з стосвно розвитку української економіки та покращення інвестиційної привабливості у тому числі для фінів.

Історична схожіть України та Фінляндії, події сторічної давнини, які врешті не завадиили країні скандинавії стати незалежною та міцною. Про все це завтра, будьте першими серед тих хто відкрив для себе Фінляндію.